суботу, березня 28

«Опозиційний блок» створив свій «кабінет міністрів»


Екс-віце-прем'єр-міністр України, депутат Верховної Ради від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул заявив про створення «опозиційного уряду» тому, що діючий Кабмін «абсолютно недієздатний».
Про це повідомила прес-служба партії, новину своїм читачам передає «Преса України».
 «Сьогоднішній уряд абсолютно недієздатний. Тому на основі європейської практики ми створюємо опозиційний уряд, який буде розробляти законопроекти і ініціювати конкретні кроки з виведення країни з кризи і соціальному захисту українців», - заявив Вілкул. 
 Очолить «опозиційний уряд», за словами нардепа, Борис Колесніков. Вже призначені «віце-прем'єр-міністри» та «міністри». Сам Вілкул займе посаду віце-прем'єра»: «як віце-прем'єр-міністр я буду займатися в ньому питаннями промисловості, нової індустріалізації і відбудови Донбасу». У свій «уряд» опозиціонери включили Наталію Королевську, Вадима Рабиновича, Костянтина Грищенка, Євгена Мураєва, Михайла Папієва та Костянтина Стогнія.
 Вілкул обіцяє, що опозиційний «кабмін» індексує пенсії та зарплати до реального рівня інфляції знизить тарифи на комунальні послуги, відновить промислові підприємства, створить нові робочі місця. «Необхідно створювати умови, щоб в Україні налагодилося нормальне життя», - заявив нардеп. 
 Нагадаємо, що народний депутат України Олександр Вілкул підтримує дружні відносини з одним з лідерів сепаратистів у Криму Олександром Золдостановим, на прізвисько «Хірург».



 Джерело: http://uapress.info/uk/