суботу, березня 28

Бойовики з "Градів" палили по Новотошківці, з мінометів - по Авдіївці (ФОТО)


В зоні проведення антитерористичної операції бойовики цієї ночі завдали вогневих ударів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по н.п. Новотошківське Луганської області.
Про це повідомили в прес-центрі АТО. 

 Обстріл вівся з боку Стаханова. Було випущено 40 реактивних снарядів по блокпосту сил АТО, а ще 20 снарядів потрапили в житловий сектор населеного пункту. "Обстріл наших позицій, мирного населення з озброєння, яке в двосторонньому порядку ворогуючі сторони повинні відвести від лінії бойового зіткнення, вкотре підкреслює ігнорування ворогом усіх домовленостей", - зазначили в штабі. 
 Після обстрілу позиції українських вояків атакували дві диверсійно-розвідувальні групи противника. Бійці АТО вогнем зі стрілецької зброї змусили бойовиків відступити. "Місцеві жителі звертаються до українських військових з проханням розмінування присадибні ділянки та земельні наділи, адже готуються до посівної.

Люди почали вірити в перемир'я, було скомпрометовано обстрілом з" Градів "з боку бойовиків", - зазначили в штабі АТО. Крім того російсько-терористичні угрупування о 23:50 з 120-міліметрових мінометів обстріляли місті Авдіївка Донецької області. Зі стрілецької зброї протягом ночі двічі били по Ленінському, поблизу Артемівська. "Загалом, з 20 години 27 березня до опівночі бойовики 5 разів з різних видів зброї вели вогонь по наших позиціях.
 Ще 3 випадки порушення режиму тиші зафіксовані від півночі до 6 ранку 28 березня", - йдеться в повідомленні. Як повідомляло агентство, 27 беезняпід час обстрілу бойовиками населеного пункту Широкине Донецької області загинув мирний житель.



Джерело: http://ukranews.com/