неділю, березня 29

Путину, как наркоману, нужна новая «доза»: Каспаров про те, як буде діяти ВВП


Глава РФ не зупиняється. Вся сьогоднішня внутрішня російська пропаганда побудована на зовнішній експансії.
Про це повідомив політик, громадський діяч, тринадцятий чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров в інтерв’ю «Радіо Свобода», передають Патріоти України.
 За словами Каспарова, президенту Росії Володимиру Путіну після анексії Криму необхідно підтримувати радісні настрої в російському суспільстві.
 «Сьогоднішні російські новини на 70% – це Україна, там про Росію практично нічого не залишилося. І це означає, що Путіну, як наркоману, буде потрібно більша і більша доза для того, щоб підтримувати в суспільстві цю ейфорію і параною. Кримська ейфорія сходить нанівець, ефект від Криму поступово сходить нанівець – це означає, що він повинен поступово рухатися кудись далі.
 Найбільш ймовірна територія для продовження агресії – це, звичайно, Україна», – сказав Каспаров. За його словами, «зупинити агресора сьогодні, якою б високою не була ціна, дешевше, ніж це буде завтра». «Зрозуміло, що протистояння з Гітлером в 1938 році теж могло призвести до війни, тому що, швидше за все, він пішов би на Чехословаччину, і ця війна була б кровопролитною, історики написали б, що загинув мільйон осіб, але не 50 мільйонів.
 Ціна змінюється, причому завжди – у бік збільшення. Сьогоднішня аргументація Путіна в чому списана буквально під копірку з аргументації Третього рейху », – додав Гаррі Каспаров.



Джерело: http://patrioty.org.ua/