середу, березня 18

Розпочалася справжня гонка озброєнь між РФ і Україною


Генеральний конструктор КБ «Південне» Олександр Дегтярьов заявив, що між Росією і Україною розпочалася справжня гонка озброєнь у війні на Донбасі. 
 Про це він розповів на прес-конференції, новину передає "Преса України". «В умовах проведення бойових дій в зоні АТО відбувається справжня гонка озброєнь між РФ та Україною. 

Тому замість розробок мирного космосу, чисельній перевазі терористів та сепаратистів КБ «Південне» протиставляє розробку та виробництво снарядів для реактивних систем залпового вогню типу «Град», «Смерч» і «Ураган» у рамках існуючої кооперації українських підприємств», - повідомив Дегтярьов. 
 «Суттєвою перевагою національного виробника стало поліпшення неформальної взаємодії між спеціалістами ОПК, оскільки значно зросла ціна питання. Формалізм поступився прагненню покращити постачання якісних сучасних боєприпасів та збройних систем, оскільки всі зацікавлені у якнайскорішій перемозі над ворогом», - додав він.
 Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що українська сторона звернеться до Гаазького трибуналу з приводу визнання агресії Росії проти України.


Джерело: http://uapress.info/uk/