середу, березня 18

В Москві на святкуванні річниці приєднання Криму до РФ справжній аншлаг



На мітинг в центрі Москви, який проводиться на честь річниці «приєднання» АР Крим до складу Російської Федерації та проходить під гаслом «Ми разом», прийшло близько 110 тисяч чоловік. 
 Таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на ТАСС. Святкування на честь річниці входження Криму до складу Росії відбувається на Васильківському узвозі в Москві.
 На захід під назвою «Ми разом» вхід вільний і всі бажаючі можуть приєднатися до святкування. В концертній програмі задіяні відомі російські артисти та політичні діячі Криму. На мітинг також особисто прибув глава російської держави Володимир Путін. Окрім президента РФ на святі присутні російські політики.
 Так, депутати Держдуми спеціально задля відвідин урочистого дійства скоротили пленарне засідання на дві години. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кримські зізнання президента Росії Володимира Путіна про участь російських військ в окупації Криму є сигналом про підготовку до прямого воєнного вторгнення в Україну. Про це заявив президент Центру глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар під час прес-конференції. 
 "Небезпечним синдромом, на мій погляд, є нещодавнє "кримське зізнання" чи "одкровення" Путіна, яке підтверджує те, що і так всі знали. Але це говорить про те, що, напевне, гібридна фаза війни завершується і, з огляду на ось таку безпорадну, чи мляву, аморфну реакцію Заходу, Кремль готується до прямого воєнного вторгнення", - сказав він.


 Джерело: http://uapress.info/uk/