неділю, березня 29

Нацгвардійці з танка обстріляли цивільний автомобіль біля Широкиного


Неподалік від населеного пункту Широкине українські військові, використовуючи озброєння танка, обстріляли легковий автомобіль «Таврія».
Таку інформацію повідомив представник «Міноборони» самопроголошеної Донецької народної республіки Едуард Басурин. 
 Новину передає «Преса України» з посиланням на Донецьке агентство новин. «Українські силовики обстріляли автомобіль "Таврія" з танка, одна людина загинула, один поранений», - заявляє пан Басурин. Також представник терористичної ДНР зазначив, що підрозділи Національної гвардії України наразі контролюють західній околиці Широкиного. 
 «Сподіваємося на те, що українське командування ще не повністю втратило контроль над збройними формуваннями, які знаходяться на лінії зіткнення, і прийме дієві заходи щодо винних і їх командирів», - наголосив пан Басурин. Крім цього він звернувся до спостерігачів СММ ОБСЄ із закликом детально розслідувати вищезгаданий інцидент. Нагадаємо, раніше «Преса України» писала, що глава міністерства закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер висловив своє занепокоєння останніми подіями поблизу населеного пункту Широкине, який знаходиться на Донбасі.
 Також повідомлялося, що неподалік від с. Плотина, на узбіччі автодороги, що веде від Щастя до Станиці Луганської українськими бійцями було знайдено два радіокеровані фугаси, закладені терористами. Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.


 Джерело: http://uapress.info/uk/