неділю, березня 15

Путін поки живий, але якщо наступником стане Шойгу або Іванов, буде жо@а, - партизани



Більшість численних чуток, які кілька останніх днів мусуються в мережі, в зв'язку з зникненням російського президента Путіна, виявилися такими, що не відповідають дійсності.
 Про це повідомляє в мережі представник партизанського руху на Донбасі Johan Karlsen, новину передає «Преса України».
 Блогер спростовує і пояснює найбільш резонансні новинні повідомлення, які напередодні облетіли ЗМІ. «Так. Новини такі: 1. У Кремлі ніхто не помер і це поки добре. 2. Путлєр з найближчим оточенням десь на об'єкті. 3. Жодних пологів ні в кого не було. 
 Якщо б раптом і були, ніхто б у Швейцарії не їздив би. Всіх лікарів привезли б сюди. 4. Вертольоти над Москвою, насправді звична тема. 5. Грузовики, техніка і підвищений движ силовиків - звичайна тема напередодні торжества. У них репетиція. 6. Путіну виставили ряд умов, бо гряде велика рокіровка кадрів. Просять здати Кадирова, але.. Путін розуміє, що коли піде Кадиров, то Чечня нагло запалає заново і про Новососію доведеться забути всерйоз і надовго», - пише партизан.
 Johan Karlsen зазначає, що найбільше побоюється, щоб «наступником не виявилися Шойгу або Іванов». Якщо ж таке припущення реалізується, що «тоді буде жо@а». «UPD: Припиняйте постити херню. Золотов живий, здоровий і при виконанні», - резюмує він. Раніше ми повідомляли: Інформація про нібито військову техніку, яка наповнила центр Москви, що з'явилася в мережі напередодні, насправді не відповідає дійсності. На вулицях російської столиці, як і на Красній площі все спокійно.


Джерело: http://uapress.info/uk/