понеділок, березня 30

Ляшко прокоментував план Ходаковського про розширення меж ДНР


Озвучена заява одного із лідерів так званої ДНР Олександра Ходаковського стосовно розришення меж самопроголошеної республіки та становлення ще одної проросійської держави – не що інше, як план Кремля проти України. 
А тому, закони про особливий статус Донбасу, які Президент Петро Порошенко «змушує прийняти парламент», є принизливими. Таку думку висловив народний депутат України Олег Ляшко. Новину передає «Преса України». Як заявив політик, російські сепаратисти не збираються виконувати Мінські домовленості і погрожують воювати проти України.
 В свою чергу, Президент Порошенко змушує український парламент приймати принизливі для України закони про особливий статус окупованого росіянами Донбасу на виконання цих угод. «Зрозуміло, що озвучений зрадником (працював в СБУ) Ходаковським план дій - це план Кремля проти України. Якщо політичні лідери в Європі та США уміють читати - вони просто зобов'язані приймати негайні конкретні рішення, зокрема, і про надання зброї Україні», - заявив Ляшко. На його думку, це єдина реальна можливість уникнути масштабного кровопролиття і великої війни в Європі. 
 Нагадаємо, Олександр Ходаковський переконує, що бойовики так званої ДНР поводяться «по-джентельменськи», припинивши вогонь і тільки відбиваючи атаки українських військ. Він хоче брати участь в політичних переговорах в якості повноцінного представника повноцінної репсубліки, межі якої має намір розширювати. Ходаковський переконаний: «південніше Росії буде проросійська антифашистська держава».


 Джерело: http://uapress.info/uk/