понеділок, липня 27

Леонардо Ді Капріо закрутив роман з моделлю на прізвисько Ноги


Знаменитий американський актор Леонардо Ді Капріо закрутив роман з моделлю Келлі Рорбах, яка в модельному бізнесі також відома на прізвисько "Ноги". 
 Офіційно пара ще не заявила про стосунки, проте і від камер папараці не ховається. Як повідомляють американські ЗМІ, 40-річний Лео та 25-річна Келлі були помічені на одній вулиць Нью-Йорка цілуючись. Офіційної інформації про те, що знаменитості почали зустрічатися немає, проте факти свідчать самі за себе.

Прізвисько "Ноги" з'явилося в жінки теж не дарма - так її називають через наявність довгих та струнких кінцівок. Нагадаємо, раніше "Преса України" писала, що постановку фільму «Картель», права на який викупила кінокомпанія 20th Century Fox у Дона Уінслоу, було дорученно Рідлі Скотту. На головну роль запрошено Леонардо Ді Капріо.


Кінокомпанія 20th Century Fox отримала права на екранізацію нового роману знаменитого американського письменника Дона Уінслоу «Каратель». Зокрема за екранізацію змагалися кіностудії Sony Pictures і Paramount. Роман «Картель» подібний на попередній твір Дона Уінслоу «Влада пса», тут схожий сюжет боротьби агента по боротьбі з розповсюдженням наркотиків Арта Келера і мексиканського наркобарона Ейдана Баррери. 





Джерело: http://uapress.info/uk/