четвер, липня 23

Москаль розповів, ким насправді виявились члени закарпатського «Правого сектору»


Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль вирішив з’ясувати, ким є представники закарпатського «Правого сектору».
Про це пише прес-служба Москаля, новину своїм читачам передає «Преса України». «Із усіх членів закарпатського ПС тільки троє мають відношення до антитерористичної операції. Один із них зараз служить у Нацгвардії, один підписав контракт зі Збройними силами України, ще один демобілізований, як учасник АТО», - було виявлено у ході перевірки, яку здійснили місцеві військкомати.

Щодо інших активістів закарпатського ПС було виявлено, що деякі з них взагалі на даний момент знаходяться на заробітках за кордоном. Один із представників відмовився від отримання повістки, ще один відверто ухиляється від призову. «Ще один – увага! – веде кочовий спосіб життя, тому на обліку не перебуває. Це звичайний бомж ромської народності з Іршавського району», - зазначено у повідомленні. Семеро учасників ДУК ПС на Закарпатті зняті з військового обліку тому, що непридатні до військової служби. Ще восьмеро, у тому числі ватажок місцевого «Правого сектору» зняті з військового обліку, як раніше судимі.


«Словом – звичайні злочинці, що й довели події в Мукачеві», - зазначив Геннадій Москаль. Ще семеро перебувають у розшуку через стрілянину у Мукачеві. Решта – невійськовозобов’язані або мають відстрочку, а також неповнолітні та жінки. «Подивіться знову ці дані й переконайтеся, ким насправді є особи, що ховаючись за патріотичними лозунгами, влаштували криваві розбірки в мирному регіоні», - резюмував губернатор. 






Джерело: http://uapress.info/uk/