пʼятницю, липня 24

Республіка терору: у “ДНР” “іменем Захарченка” катували цивільних і “віджимали” житло


На окупованих територіях процвітає грабунок, мародерство та безправ’я. “ДНР” – республіка терору. На території окупованих міст Донецької області діяло організоване злочинне угруповання, до якого увійшли представники “головного розвідувального управління ДНР”.
 Як повідомило кореспонденту informator.lg.ua закрите джерело, традиційно, бойовики вбивали своїх жертв, передають Патріоти України. Група контролювала пункти обміну валют в Макіївці, копанки в Старобешівському районі. Крім цього, члени групи спеціалізувалися на здирництві, “експропріації” машин і будинків.


Примітно, що під час “віджимів” бойовики згадували про свої зв’язки в керівництві “республіки”. “Вони грабували і вбивали, посилаючись на “розпорядження Захарченко”, – пояснило джерело. Так, ними було вилучено будинок, що належав раніше директору заводу “Вторкольормет” Валерію Карасьову. У підвалі будівлі “силовики ДНР”, які викрили групу, знайшли сімох бранців – місцевих підприємців і “ополченців”. Всі полонені зізналися, що їх катували.





 Джерело: http://patrioty.org.ua/