понеділок, серпня 3

Перші результати Мінська: позиція бойовиків шокує голодний Донбас


Проблеми простих людей на Донбасі мародерів та терористів, які захопили українську територію, мало хвилює. Терористи заявили, що їм не потрібна гуманітарна допомога з України, російських “гумконвоїв” їм вистачає.
 Про це написала у своєму Facebook депутат, уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко за результатами зустрічі підгрупи з гуманітарних питань, інформують Патріоти України. “Стосовно гуманітарних місій, то шкода, що жителі окупованих територій, які страждають від гуманітарної катастрофи і скаржаться на відсутність ліків та їжі, не чують позиції так званих “представників ЛНР-ДНР”, які заявляють буквально наступне: нам вистачає російських “гумконвоїв”, а українські подачки нам не потрібні”, – написала Геращенко.


“Власне, це добре характеризує справжній стан речей: мародерів, які захопили в заручники Донбас, все цілком влаштовує і проблеми простих людей їх мало цікавлять. Українська гумдопомога на Донбас заблокована (при цьому від фонду Ахметова чомусь “подачки” приймаються). Але ми відзначили те, що вся міжнародна гуманітарна допомога, яка йде в Україну, йде на Донбас, у тому числі на окуповані території”, – додала вона. Геращенко також розповіла, що підгрупа розглядала три питання: роботу контрольно-пропускних пунктів, проблеми переселенців і проблеми обміну заручниками.





 Джерело: http://patrioty.org.ua/