четвер, серпня 6

Міноборони Росії вважає СБУ «заповідником ідіотизму»


Прес-служба Міністерства оборони Російської Федерації не підбираючи слів прокоментувала оголошення в розшук начальника Генштабу ЗС РФ та ще з десяток офіцерів армії Росії.
 У заяві російського оборонного відомства міститься досить багато образ та погроз в бік української спецслужби та окремих її співробітників. У середу, 5 серпня, Міністерство оборони Російської Федерації не дуже толерантно відреагувало на заяву керівника головного слідчого управління СБУ пана Григорія Остафійчука про оголошення в розшук начальника Генерального штабу ЗС РФ генерала армії Валерія Герасимова і ще 10 російських військовослужбовців. Відомо, що ці особи підозрюються в організації, підготовці і розв'язанні збройного конфлікту на території України.

Росіяни вважають, що такі рішення СБУ є безпідставними. Окрім того військові РФ опустилися до того, що вдалися до словесних образ у своїй заяві. «Подібні заяви нещодавно призначеного керівника головного слідчого управління СБУ лише підтверджують високий рівень ідіотизму, заповідником якого вже не перший рік є ця контора. Складається враження, що всіх новопризначених в СБУ українських чиновників блискавично вражає якась дивна хвороба: вони спочатку брязкають що попало, а тільки потім намагаються задуматися. Хоча щодо «задуматися» теж ще велике питання», - йдеться у заяві.
 Також російське військове відомство пригрозило співробітникам СБУ. У заяві чітко проглядається погроза розправою. «Що ж стосується подальшого розшуку російських військовослужбовців, то в цілях виключення непорозумінь, рекомендуємо завчасно повідомити нас про виїзд у Росію оперативних працівників СБУ. Їм буде організована гідна зустріч, задушевні бесіди і короткі проводи, які запам'ятаються надовго», - написано в повідомленні Міноборони РФ.


Нагадаємо, що Служба безпеки України підозрює й оголосила в розшук начальника ГШ ЗС РФ Валерія Герасимова, а також 10 військовослужбовців ЗС РФ за організацію, підготовку та розв'язування збройного конфлікту на території України. 





Джерело: http://uapress.info/uk/