вівторок, серпня 4

Працював на ворога: Екс-заступника командувача ВМС України звинуватили в державній зраді


Оскільки дезертир служить зараз окупанту на анексованій території Криму, прокуратура планує судити зрадника заочно. Військова прокуратура Південного регіону України оголосила про підозру у дезертирстві і державній зраді колишньому першому заступнику командувача Військово-морських сил Збройних сил України Сергію Єлісєєву, який нині є старшим офіцером Балтійського флоту Російської Федерації.
 Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури, інформують Патріоти України. “Військовою прокуратурою Південного регіону України в установленому законом порядку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада) і ч.1 ст. 408 (дезертирство) КК України колишньому першому заступнику командувача Військово-морських сил України Єлісєєву С. С. “, – йдеться в повідомленні.


Відзначається, що в лютому – березні 2014 року, зрадивши військовій присязі з метою сприяння Росії в окупації території Криму, він дезертирував, а потім вступив на військову службу в Збройні сили країни-агресора. Прокуратура планує вже найближчим часом зайнятися спеціальним розслідуванням і заочно засудити зрадника.






 Джерело: http://patrioty.org.ua/