понеділок, жовтня 19

Росія попросила Україну терміново поговорити про авіасполучення

Федеральна  агенція повітряного транспорту Росії надіслала листа Державній авіаційній службі України із проханням невідкладно розпочати перемовини про авіасполучення. Про це повідомляє BBC.



Новину передає «Преса України».

Зазначається, що перемовини стосуватимуться виключно питань авіаційного сполучення між двома країнами. При чому «Росавіація» згодна на переговори «в будь-якому зручному для української сторони місці».


Також йдеться про те, що українська компанія ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» прохала керівництво «Росавіації» відкрити три рейси в зимовий сезон 2015-2016 років. Йшлася мова про маршрути «Київ-Москва», «Одеса-Москва» і «Київ-Петербург».

Нагадаємо, що з 25 жовтня поточного року Державна авіаційна служба України припинила усяке повітряне сполучення між Україною і Росією. Таке рішення було прийнято на підставі введеного раніше РФ безпідставного обмеження на польоти українських авіакомпаній.

А вже 29 вересня Росавіація направила українським авіакомпаніям офіційні повідомлення про заборону польотів в Російську Федерацію.



Джерело: http://uapress.info/uk/