понеділок, жовтня 19

У чому небезпека проведення виборів на Донеччині та на Луганщині, – експерт

На територіях, що знаходяться у прифронтовій зоні небезпечним є можливість відкритого протистояння. Зважаючи на безліч об’єктивних та суб’єктивних причин, вибори у зоні АТО слід було не проводити. 

Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook Олександр Бригинець, передають Патріоти України. Пропонуємо до уваги його аргументи: 1. Влада за законом не втручається і не має права втручатися в передвиборчий процес.

2. Ті, хто впливають на нього, за великим рахунком – представники місцевих еліт. 3. Місцеві еліти на Донбасі хочуть вибори, бо сподіваються, як і раніше, сфабрикувати їх результати. 4. Місцева міліція/поліція не реформована, місцеві (і не тільки) суди – все ті ж продажні… 5. І все ж тут чимало сил, які за чесні вибори. Старі еліти вийшли на бій з ними. 6. Старі еліти хочуть за будь-яку ціну провести вибори і фальсифікувати усе, що можна. Нове громадянське суспільство лише за чесні вибори – або ніякі. 7. Це може призвести до відкритого протистояння, яке тим небезпечніше, що ближче воно до лінії фронту. В цьому і небезпека виборів на Донбасі. 8. Саме тому я і виступав проти проведення виборів у зоні АТО. 9. Реалії Маріуполя показують, що я мав рацію. 10. Впевнений, Маріуполем усе не обмежиться(.





Джерело: http://patrioty.org.ua/