суботу, жовтня 24

Блокада Криму: українські прикордонники попалися на контрабанді

Контрабанду намагалася провезти громадянка України, яка придбала речі у Харкові. 

Держприкордонслужба України повідомляє про затримання увечері 23 жовтня співробітників своєї служби, які за хабар хотіли сприяти незаконному перевозу товарів через адмінкордон з Кримом на територію анексованого півострова. Новину передають Патріоти України.

Правоохоронці отримали інформацію про можливе сприяння у переміщенні на тимчасово окуповану територію Криму товарів народного споживання, при використанні службового автомобіля. “У контрольний пункт “Чонгар” заїхав автомобіль з прикордонним нарядом. Його одразу затримали. При огляді транспортного засобу в ньому виявили 7 торбин з речами. Надалі оперативники встановили, що товар належить громадянці України, яка незабаром прибула в контрольний пункт.
 Як пояснила жінка , вона намагалася доставити придбаний в Харкові товар в Крим і для цього звернулася до затриманих прикордонників. За кожну торбу з товаром вона запропонувала їм по 1500 російських рублів”, – повідомляють у прес-службі. Зараз матеріали по діям військових готуються для направлення у військову прокуратуру. Крім того, відносно жінки співробітники міліції проводять перевірку.






Джерело: http://patrioty.org.ua/