суботу, жовтня 24

В «ДНР» визнали, що в Україні їм було краще

Так званий колишній «віце-голова парламенту» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Сергій Баришніков зізнався, що коли окуповані території Донбасу були під контролем Києва, у Донецьку справи були набагато краще.



Про це «екс-віце-голова парламенту ДНР» сказав у коментарі журналісту «Gazety Wyborczej». Новину передає «Преса України».


За словами Баришнікова у терористичній «республіці» немає такого поняття як «свобода слова».

«Це Пургін створив організацію «Донецька народна республіка», символи якої є сьогодні символами нашої держави, а тепер його ж і видворили. А я з травня перебуваю в стоп-листі для ЗМІ. Не можу виступати в наших газетах і на телебаченні. Мені не хочуть давати навіть дрібну чиновницьку роботу»,- сказав один із ідеологів «ДНР».

Баришніков зазначив, що на даний час «головний» у «ДНР» - це «повпред» самопроголошеної «республіки» - Денис Пушилін.

«Пушилін був раніше пов'язаний з фінансовими пірамідами. У нього в голові нічого немає, зате він добре виконує вказівки. З деяким соромом зізнаюся, що коли ми були в Україні, зі свободою слова було краще»,- підсумував колишній «віце-голова парламенту ДНР».


Нагадаємо, бойовики самопроголошеної «Донецької народної республіки» поширюють серед мешканців окупованих територій листівки з погрозами. Терористи обіцяють покарати громадян «ДНР», які візьмуть участь в «укропських» виборах в Україні.



Джерело: http://uapress.info/uk/