вівторок, листопада 24

Азаров прокоментував погрози Турчинова збивати російські бомбардувальники над Україною

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що секретар РНБОУ Олександр Турчинов зробив привітання турецьким бійцям, які збили російський військовий літак Су-24.

Утім, у заяві Турчинова йдеться лише про те, що турецькі військові гідно виконали свій обов’язок щодо захисту повітряного простору країни та безпеки громадян Туреччини, адже російські пілоти не реагували на попередження про порушення. Коментуючи слова Турчинова у соцмережі, Азаров явно пофантазував.




«Прочитав в інтернеті «привітання Турчинова» турецьким льотчикам, який збив російський літак. Що може викликати це «привітання» у будь-якої нормальної людини, крім почуття огиди і гидоти до цього «комсомольського викормиша», колишнього завідувача відділу Дніпропетровського обкому ВЛКСМ і безпринципного зрадника, людини, у якого на рахунку розстріли на Майдані, вбивства тисяч людей в Донбасі», - йдеться у коментарі Азарова.

Сам Микола Янович переховується від українських правоохоронних органів на території РФ.


Його підозрюють у розтраті державного майна, зловживанні, вчиненому в особливо великих розмірах, або організованою групою. Інтерпол позначив досьє на Азарова червоною карткою, тобто українського політика екстрадуватимуть до України після затримання.

24 листопада турецькі військові застосували вогонь проти російського військового літака на кордоні між Туреччиною і Сирією. Винищувач ВКС РФ порушив турецький повітряний простір, заявили в Анкарі. Разом з тим, Москва запевняє, що порушення не було.



Джерело: http://uapress.info/uk/