пʼятницю, грудня 18

Саакашвілі розповів про свою секретну зброю

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі впевнений, що українські олігархи готують нову інформаційну атаку на нього. Однак у цій війні у нього є секретна зброя – Facebook.



Про це Саакашвілі написав у соцмережі. Новину передає «Преса України».



«Основні українські олігархи дали завдання контрольованим ними телеведучим і журналістам максимально підтримувати прем'єра і його міністра внутрішніх справ в атаках на мене та інших, хто посмів вголос говорити про відродження корупційного неофеодалізму», - вважає політик.

За його словами, до Всеукраїнського антикорупційного форуму, що відбудеться 23 грудня, «олігархічними каналами» готуються нові інформаційні атаки. Він зазначив, що цей форум повинен стати початком масового пробудження українського суспільства.

Проте, наголошує Саакашвілі, олігархи забули, що у нього є секретна зброя – Facebook.

«Мене взагалі заборонено запрошувати на 1+1 і вони зобов'язані щоденно мене очорняти, але подивіться яка активність на моїй фб сторінці, так що олігархи навряд чи зможуть мене зупинити методами старої епохи», - висловив впевненість очільник Одеської ОДА.



Нагадаємо, раніше народний депутат Михайло Гаврилюк назвав Саакашвілі та інших грузинських політиків, котрі працюють в Україні, бандою, що розкрадає та знищує Україну.

Джерело: http://uapress.info/uk/