пʼятницю, березня 25

Вражаючі фото: Українські артилеристи показали, як "випалити вогнем ворога"


На одному з навчальних полів Міжнародного центру миротворчості та безпеки курсанти-артилеристи відпрацьовували постріли по нерухомих цілях із застосуванням 100-міліметрових протитанкових гармат. 


Сообщает: http://patrioty.org.ua/

Відповідні фото 25 березня опублікувала прес-служба Міноборони, зазначають Патріоти України.
В ході навчальних стрільб першокурсники факультету ракетних військ і артилерії Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного успішно виконали поставлені завдання.
Командування визначило різні цілі майбутнім офіцерам артилеристам: позиція ворожої артилерії, БТР та інші. Вправи виконувалися як з використанням вкладного ствола, так і штатним снарядом.

Під керівництвом офіцерів-викладачів курсанти діяли в складі бойових розрахунків знарядь. Кожен повинен був відпрацювати дії на посаді командира гармати, навідника, що заряджає, замкового, підношувача боєприпасів тощо.

На сусідніх вогневих позиціях курсанти другого курсу факультету ракетних військ і артилерії проводили практичні заняття з ураження цілей з мінометів 2Б11 і 2Б9.

Крім постійної практики з профільних дисциплін, в програмі польового виходу передбачений тижневий "курс виживання", який повинні пройти майбутні офіцери-артилеристи.