суботу, квітня 30

Цікаві факти про Брюса Уілліса



19 березня відсвяткув день народження Уолтер Брюс Вілліс, один з найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду, який зіграв головні ролі в таких культових фільмах, як «Міцний горішок», «Гудзонский яструб» «П’ятий елемент», «Армагеддон», «Шосте почуття» і багатьох інших .
Сообщает : http://cikavo.net



Цікаві факти про Брюса Уілліса розкажуть більше про його життєвий шлях і блискучу кар’єру.

1. Брюс Вілліс — американець німецького походження. Він народився в 1955 році в колишній Федеративній Республіці Німеччина в родині американського солдата і німкені. Після того як батько Брюса закінчив службу, він перебрався з родиною в рідний штат Нью-Джерсі в США.

2. Брюс був старшою дитиною з чотирьох дітей Уіллісов. Мало хто здогадується, але Брюс міг і не стати актором, так як сильно заїкався. Щоб побороти хвилювання і переживання через цей дефект, Вілліс записався в театральний шкільний гурток, де йому надзвичайно сподобалося.

3. Після закінчення навчання в коледжі Брюс переїхав в Нью-Йорк і твердо вирішив стати актором. У цей час майбутній «Міцний горішок» підробляв барменом і грав у фольклорному гурті на губній гармоніці. Колеги Брюса по бару дали йому прізвисько Бруно, а в 1987 році Уілліс випустив музичний альбом «Повернення Бруно», який став платиновим.

4. Одного разу в бар, де Брюс працював барменом, зайшов режисер по кастингу, який якраз підшукував актора на епізодичну роль бармена. Побачивши Вілліса, він відразу запропонував йому роль.

5. Акторська слава прийшла до Брюсу Віллісу після декількох років гри в невеликих театрах і епізодичних ролях в телевізійних серіалах. Вперше на актора звернули увагу після ролі Девіда Еддісона в серіалі «Детективне агентство Місячне світло».

6. За роль у фільмі «Міцний горішок» (1988) Брюс Вілліс отримав величезний на ті часи гонорар в 5 млн доларів, який до цього не отримував жоден актор.


7. За роль у фільмі Квентіна Тарантіно «Кримінальне чтиво» (1994) Брюс Вілліс отримав рекордно низький для себе гонорар за все в 800 тисяч доларів тільки тому, що дуже хотів зіграти в цій картині. При цьому спочатку Вілліс пробувався на роль Вінсента Веги, яка дісталася Джону Траволте.

8. Вілліс неодноразово заявляв, що йому набридло зніматися в бойовиках і він більше в них не з’явиться. Таку заяву він вперше зробив в 1988 році після ролі у фільмі «Армагеддон» і незважаючи на це продовжує зніматися в бойовиках донині.

9. Брюс Вілліс дуже любить готувати. За його зізнанням, він навчився кулінарній майстерності завдяки своїм трьом дочкам від першого шлюбу з Демі Мур, яких він завжди хотів радувати смачними стравами. У 2012 році у актора народилася четверта донька від другого шлюбу з Еммою Хемінг.


10. За політичними поглядами Брюс Вілліс є переконаним республіканцем. Він став однією з небагатьох голлівудських зірок, які підтримали війну в Іраку, актор навіть готувався взяти участь в бойових діях, але не підійшов за віко