середу, червня 8

“Путину не нужно лететь в Китай”: Екс-чоловік зірки радянського кіно повідомив поліції про замінування літака

Член Спілки літераторів Росії і колишній чоловік заслуженої артистки РРФСР Світлани Світличної Сергій Смірнов-Сокольський ввечері 5 червня повідомив в поліцію про замінування літака, в якому президент РФ Володимир Путін повинен був направлятися з офіційним візитом до Китаю. 



Про це пише Московский комсомолец, передають Патріоти України. Сообщает http://zvistka24.in.ua/

Черговий поліцейський, який зняв трубку, почув хрипкий голос, який повідомив, що “Путіну не потрібно летіти в Китай, бо літак вибухне”.

У поліції визначили, що дзвінок зроблений з телефону відомого поета Сергія Смірнова-Сокольського. Прибувши за адресою того, хто телефонував, на вулицю Сокольницький Вал правоохоронці з’ясували, що він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримали і доставили до відділку.

За словами сусідів, Сокольський часто робить неадекватні вчинки: кілька років тому він під дією алкоголю мало не вистрибнув з вікна п’ятого поверху.

Як відомо, Світлана Світлична – радянська і російська актриса театру і кіно, найбільше запам’яталась роллю фатальної спокусниці Анни Сергіївни у фільмі “Діамантова рука”. Смірнов-Сокольський був у шлюбі зі Світличної 27 днів.