середу, червня 8

“Хочу сказати ОБСЄ: горілку жерти з терористами – це одне, а забезпечити безпеку людей – інше”, – Жебрівський

Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський прокоментував заяву ОБСЄ щодо сценарію виборів на окупованому Донбасі. Про це Жебрівський заявив в інтерв’ю виданню Гордон, передають Патріоти України.



“Свій сценарій? Так будь ласка! Тільки я хочу сказати ОБСЄ: горілку жерти з терористами – це одне, а забезпечити безпеку людей – інше”, – сказав Жебрівський. “Я зустрічаюся з представниками від Оппоблоку, які про вибори думають, і питаю: “Ти особисто готовий їхати туди агітувати, якщо будь-який п’яний або обдовбаний терорист, якому все пофіг, просто з “мухи” зашарашит у твою машину?” Виявляється, ні”, – додав він.

Жебрівський не бачить і виборів до тих пір, поки не буде закрито кордон, виведені регулярні війська Росії, а бандформування – роззброєні, і поки люди не зможуть отримати доступ до різних засобів масової інформації і сформулювати особисту думку, щоб зробити усвідомлений вибір.
“Всім іноземцям я говорю: при відкритих кордонах, у присутності терористів і кацапських військових проводити вибори означає фактично закрити очі і легітимізувати маріонеток Путіна, надати їм вигляду законності”, – сказав Жебрівський.