суботу, червня 25

Страху немає: Порошенко на передовій під Донецьком (ВІДЕО)

У мережі з’явилося відео візиту президента України Петра Порошенка на передову в зону АТО в Донецьку область.  Відео опубліковано у Facebook глави держави. 

– Заїхав на легендарний блок-пост “республіка міст” поблизу Пісок. Сообщает http://www.paragraf.net.ua/

 Подякував нашим хлопцям зі 128-ї бригади і нагородив за службу. Спасибі, хлопці, за високий бойовий дух, силу та впевненість — переконався в них особисто. Поки ви несете службу на передовій — громадяни можуть почувати себе в безпеці. Україна вдячна кожному з вас! — написав Петро Порошенко.


Відомий український волонтер Роман Доник прокоментував поїздку президента в зону АТО, де проросійськими бойовиками ведуться активні бойові дії:- Так, авантюра. Так, ризиковано. Так, президент, міністр оборони і начальник генерального штабу “вештаються” по Пісках і Водяному. Так, пацани виїхали з нуля, не знаючи навіщо, але отримали нагороди з рук першого. Так, це ми всі, у воюючій країні. І нехай кожна мерзота на тій стороні і в московії знає, що не просто страху немає на самій верхівці за свої життя, але і будь-які ризиковані вчинки можуть здійснювати перші особи держави.
Це мотивує друзів і пригнічує поганих хлопців. А всім хто бачить піар, раджу спробувати піаритися так само, — написав волонтер.