четвер, червня 23

Неочікуваний результат: Сотник опитав росіян, чи готові вони особисто фінансувати війну

Всеросійський центр вивчення громадської думки поставив собі за мету дізнатися думку громадян - чи готові вони поділитися частиною власних заощаджень в разі війни. За результатами дослідження половина респондентів погодилася б віддати гроші - близько 49%.
В результаті журналіст Sotnik - TV Олександр Сотник провів власне опитування на вулицях Москви, щоб переконатися у вірності даних ВЦВГД, передають Патріоти України. Сообщает http://patrioty.org.ua/

Жоден з опитаних журналістами москвичів не погодився б віддати свої гроші на війну. Одні аргументували це відсутністю подібних заощаджень, інші не бажали, щоб їхня держава вступала в війну зовсім. Для третіх важливою є відповідь на питання, на які потреби і програми підуть кошти, адже "... як це часто буває гроші витрачаються на зовсім інші речі", - відповідає житель Москви.

"Я можу віддати свої 5 копійок на мир, на війну - ні", - прозвучала відповідь жінки журналістам. Один з жителів столиці прокоментував мету опитування як ідеологічну пропаганду. "Не тому що москвичі виявилися жадібними, просто вони не хочуть війни", - розповідає журналіст Олександр Сотник.