суботу, червня 11

“Тонше, ніж комар пісяє”, – Ляшко взявся за перевиховання Савченко

Заяви Савченко мимоволі підтверджують кремлівську легенду про “громадянську війну між українцями” і можуть дуже нашкодити Україні на міжнародній арені, вважає лідер радикалів.



Колишня полонянка Кремля Надія Савченко сьогодні висловлює ті ж думки, що і Путін. Таку думку лідер Радикальної партії Олег Ляшко висловив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

“Не хотів різко реагувати на останні гучні заяви Надії Савченко, поважаючи її як мужнього в’язня Кремля. Але вимушений, бо Савченко не припиняє, м’яко кажучи, дивувати, – пише він. – Спочатку вона пропонує вести Україні прямі переговори з кремлівськими маріонетками терористичних угруповань лднр, вивівши з переговорного процесу агресора – Росію. Тепер – амністію терористам”.

“Цього ж, що і Савченко, наполегливо вимагає від нашої країни Путін, – зазначає Ляшко. – А ще кремлівський диктатор намагається переконати весь світ, що це не війна Росії проти України, а громадянська війна між українцями”.

На думку Ляшка, заяви Савченко мимоволі підтверджують цю кремлівську легенду і можуть дуже нашкодити Україні на міжнародній арені.

“Друзів у нас там, як ми знаємо, не дуже багато і ті сплять і бачать, як зняти з Росії санкції”, – попереджає нардеп.

Також Ляшко дав дружню пораду Савченко: “взяти паузу на заяви. Міжнародна політика – це тонше, ніж комар пісяє”.