вівторок, липня 19

Після заколоту ВМС Туреччини втратили більше десятка суден

Керівництво військово-морського флоту Туреччини не може знайти 14 суден після невдалого військового перевороту, що відбувся в країні.
Новину повідомляє «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

Повідомляється, що раніше ці судна знаходилися на військовій службі в Чорному та Егейському морях. Проте після невдалого військового перевороту не повернулися до своїх портів, а зв'язок з ними був повністю втрачений. Так само на зв'язок не виходить і командувач турецького флоту Вейсель Казелем. Разом з тим ніхто не знає чи він потрапив у полон чи був одним із заколотників.

Також відзначається, що відразу після невдалого перевороту кілька офіцерів намагалися заховатися в Греції та навіть попросили політичного притулку там.

Вже достеменно відомо, що Греція не дозволила та повернула військових назад. Відповідно існує припущення про те що ці судна також могли відправитися до берегів Греції.

Нагадаємо, 16 липня 2016 року в Туреччині розпочалася масштабна кампанія по затриманню керівництва військового перевороту так було затримано низку військових-високопосадовців, які брали участь у спробі військового перевороту.