четвер, червня 11

Валодя, на банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, давай не на Банкову, давай як прості люди, у звичайну больнічку – блогерка


Укрaїнськa блoгeркa Татуся Бо прoкoмeнтyвaлa слова Володuмuрa Зеленського про те, що вiн хoтiв зaрaзuтuсь кoрoнaвiрyсoм та сaмoізoлювaтuсь на Банковій. Про це він скaзaв Українській правді
Нє, ну на банковій пересидіти ізоляцію кожен дурачьок зможе. А ти, Валодя, давай не на Банкову, давай у звичайну больнічку, можна десь навіть в якусь Тризалупівську районну. Там де в тебе половину вєщей спиздять ще в прийомному. Потім до тебе лікар ітиме тиждень, та й той гінеколог. Тести? Хуєсти, Валодя.джерело



У них на больнічку 2 теста і ті у главного в сєйфі, шоб показувать, вдруг комісія чи телебачення приїдуть, там же лежить пачка масок і рукавичок і 1 щиток. Кастюм теж один і той тройка на главному. Так шо в палату до тебе ніхто не зайде, хавчик, сіру вонючу баланду, тобі підсунуть шваброю під двері. Дураков нєту. Так шо вони тобі миску шваброю, а ти їм дєньги бо в слєдующий раз ні миски ні швабри не буде. А миска нужна. Коли вночі піде дощ, прямо тобі на больнічну кроватку, то можна буде підставити мисочку і собрать на утро питну водичку, шоб таблєтки запивать.

Аналізи, ну кров із пальчика візьмуть, ладно, кал на я/г тоже могут, якшо у тьоті Ліди буде хароше настроєніє, то вона даже ШОЕ не на глазок пощитає.
А ще, коли хвороба начне брать над тобою верх, то ти думаєш будуть всі такі “бєжим спасать”, тривожна музика і мєдсєстрічка така біжить волоси назад. Хуй там. Тебе канєшно може даже витягнуть з того каземата, і може даже дотягнуть до реанімації, але там не факт шо буде хоч один робочий апарат ШВЛ, ну ладно мішок амбу десь достануть, пиль з нього витруть, може даже знайдеться хтось, хто вміє інтубірувать, кстаті якраз і узнаєш, чого анестезіологам так не понравився той апарат “Новатор”.

А вообще людям отетот гємор не нада, поетому тобі підсунуть бамажку на відмову від лікування, і даже затиснуть пальці щоб розписався. А коли потом після всього, на то мєсто приїде твоя жена, їй скажуть, “женщіна, шо ж ви за скотина така, мужчинку угробили, приїхав до нас, почки не работають, пєчєнь не работає, серце не работає, голий, босий, ні капєйки з собой нема.
Ми його спасали-спасали і не спасли. з вас 40 тисяч за спасєніє, міжду-прочим і підпишіть бланк на благодійний внесок. І не забудьте главному спасіба сказать, він в кабінєті на втором етаже, токо спасіба в прозрачний файлік покладіть, бо він канверти не любе”.
Оце Валодя, героїзм, а те, що ти пишеш, то як твої аналізи лабораторії пальчевського.
Враховуючи пуглівость сабжика, наголошую, що допис довільна вигадка на тєму. Не болій, Валодя ні на Банковій ні в Тризалупівській ЦРБ. І я не знаю, вже хоч за дєньги знайди лікаря, який тобі на пальцях пояснить вотето вот всьо ето.