неділю, липня 5

Збігнєв Бжезинський пояснив, чому Путін небезпечніше Гітлера


Екс-радник президента США, політолог Збігнєв Бжезінський переконаний, що тиск на Росію все ж може вплинути на рішення сьогоднішньої холодної війни і що глава РФ Володимир Путін небезпечніше Адольфа Гітлера. 

Збігнєв Бжезинський. Про це переможний ветеран «Холодної війни» розповів в інтерв’ю виданню Spiegel Online, передають Патріоти України з посиланням на “24“. “Якщо так буде продовжуватися, і якщо Україна не потерпить крах, внутрішній тиск в Росії змусить її керівників (хто б це не був на той момент) шукати альтернативи.
 Сподіваюся, що Путін досить розумний, щоб розуміти, що краще шукати альтернативи заздалегідь, а не в останню хвилину “, – заявив заокеанський експерт. За словами політолога, в порівнянні Путіна і Гітлера часто пропускають той факт, що Гітлер не був зацікавлений у накопиченні персонального багатства.

“Гітлер ніколи особливо не цікавився тим, щоб збагатитися. Путін же прагне заробити побільше грошей, і це вводить в його життя інший фактор, який, можливо, стабілізує Путіна і його пристрасті. Але набагато небезпечніше те, що Путін за природою азартний гравець”, – зазначив пан Бжезинський.





 Джерело: http://patrioty.org.ua/