пʼятницю, вересня 9

Абсолютно точно в Україні: Росії жорстко відповіли на її шанси провести “Євробачення-2017”

Організатори “Євробачення” відреагували на опубліковану в російських ЗМІ інформацію про те, що Україна нібито може втратити право на проведення музичного конкурсу і його проведуть в Росії.
Представники Європейського мовного союзу (ЕВС), який відає конкурсом, дали коментар радіостанції Говорить Москва, передають Патріоти України. Повідомляє http://zvistka24.in.ua/

У ЕВС запевнили, що “Євробачення-2017” абсолютно точно відбудеться в Україні, в одному з трьох міст – в Києві, в Одесі чи в Дніпрі.

Уточнюється, що місто, в якому буде проходити міжнародний пісенний конкурс, буде оголошений згідно з установленим порядком. Будь-які зміни будуть відзначені на офіційному сайті “Євробачення”.

Як відомо, оголошення міста, де пройде “Євробачення”, мало відбутись у серпні. Але брифінг, на якому повинні були назвати місце проведення конкурсу, перенесли без пояснення причин.

Право на проведення “Євробачення-2017” Україна отримала після того, як в нинішньому році на конкурсі перемогла українська виконавиця Джамала з піснею “1944”.