суботу, вересня 3

То что сделали с дочкой покойного президента Узбекистана УДИВИЛО весь мир!

Доньку Карімова не пустили на похорон батька (фото)


За інформацією незалежного сайту «Фергана», який першим повідомив про смерть президента Узбекистану, старшу доньку Карімова не пустили на похорон батька. Їй навіть не дозволили попрощатися зі своїм батьком.Сообщает http://www.unn24.com.ua. Повідомляє http://perelaznews.blogspot.com/





Згідно з інформацією сайту, Гульнара Каримова не з’являлася на публіці в останні дні. Вже більше двох років вона знаходиться фактично під домашнім арештом, в добровільній або примусовій ізоляції від Інтернету, не з’являється в соціальних мережах.

На церемонії прощання в Ташкенті, державні телеканали відобразили дружину Карімова – Тетяну і молодшу дочку Лолу (дивиться фото).fergananews.com

В даний час поряд з Гульнарою знаходиться її дочка Іман. А син Іслам, відомий тим, що неодноразово виступав на захист своєї матері, по-його думку, оббрехати ворогами, живе в Лондоні. На похорон дідуся він не приїхав.

Як писала Politeka, тисячі жителів Самарканда зустрічали кортеж з тілом президента Узбекистану Іслама Карімова, доставленим напередодні в міський аеропорт з Ташкента. Від самого аеропорту до центру Самарканда витягнувся ланцюг громадян. Люди одягнені в чорне, прийшли з квітами.

Нагадаємо, керівництво Узбекистану заборонило всім цивільним літакам перетинати повітряний простір Самарканда, де сьогодні ховатимуть Іслама Карімова.