суботу, вересня 10

Російські пропагандисти спантеличені: Ляшко розповів як Порошенко обманув Путіна

У російських ЗМІ бурхливо обговорюють недавню заяву лідера Радикальної партії Олега Ляшка, у якій він розповів про прийняття законів про особливий статус Донбасу, – про це повідомляє replyua.net з посиланням на матеріали російського видання Лента.Ру.


Так, в своєму інтерв’ю одному з українських видань головний радикал України поділився спогадами про прийняття змін до Конституції щодо особливого статусу Донецької та Луганської областей. Повідомляє http://www.unn24.com.ua/ Згадуючи події, які були спричинені законодавчими ініціативами, Ляшко задається питанням: навіщо все це робилось? Адже з першого дня Порошенко заявив, що поправки працювати не будуть взагалі. Але тоді необхідність голосування за них аргументувалась тим, що потрібно обманути Путіна, – повідомив лідер Радикальної партії.
Оприлюднюючи цю гучну новину, російські ЗМІ ще не визначились з позицією щодо того, чи вдалося обманути Путіна чи ні. Проте, намагаючись висвітлити подію у вигідному для себе світлі, забули повідомити останні новини.

Наприклад, російські пропагандисти із задоволенням написали про те, як російський президент уникав прямої розмови з Порошенком після кримських провокацій, але «забули» повідомити, що після саміту Великої двадцятки Путін визнав, що йому «доведеться вести переговори з Порошенком».