суботу, вересня 10

Незвичне ДТП: На кордоні з РФ у кюветі опинився бойовий літак (фото)

На трасі М8
водії могли спостерігати незвичайне ДТП.
Транспортування бойових літаків вимагає підвищених заходів безпеки і граничної концентрації, інакше щось може піти не за планом. Повідомляє http://zvistka24.in.ua/Сьогодні, наприклад, фюзеляж винищувача (імовірно, Су-27) опинився в кюветі. Фотографії з місця ДТП опублікував користувач форуму onliner.by з ніком RR_sport, зазначають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався на трасі М8 (кордон Росії – Вітебськ – Гомель – кордон України). “ППО спрацювали чітко. Літак в кюветі,” – розповів очевидець.


“Бачив цей літак на трасі М1 (Брест – Мінськ – кордон Росії) за Столбцями. Під час руху сильно виляв з боку в бік,” – розповів користувач з ніком aksel-ghost.


У прес-службі Міністерства оборони повідомили, що даний літак не перебуває на озброєнні Військово-повітряних сил і був переданий в ДОСААФ як музейний експонат.
У ДАІ Вітебської області повідомили, що фюзеляж винищувача супроводжували співробітники Державтоінспекції. Вантаж на жорсткому зчепленні транспортував автомобіль КАМАЗ. Літак везли в аеропорт Куковячіно у Вітебському районі.

“Близько 10.15 на 135-му км автодороги М8 сталася поломка зчіпного пристрою, і літак з’їхав на узбіччя. Співробітники ДАІ вжили всіх необхідних заходів безпеки і здійснили дії по організації безперешкодного проїзду транспортних засобів на даній ділянці автодороги,” – відзначили в Державтоінспекції.