неділю, жовтня 2

У зоні АТО під час затримання контрабанди бійці ЗСУ потрапили в засідку

Між населеними пунктами Гранітне і Тельманове бійці 30-го бригади ЗСУ спробували перешкодити транспортуванню контрабандних вантажів. В результаті потрапили в перестрілку, є поранені.



Новину повідомив журналіст Олексій Бобровников, передає «Преса України».

«Між Тельмановим та Гранітним тільки що була перестрілка через контрабанду. Бійці 30й бригади зупинили вантаж з трьох бусів на точці їх перевантаження. У відповідь із засідки хтось відкрив вогонь. Один поранений в 30тці - потрапило калібром 5.45 в нижню челюсть», - повідомив журналіст.

За його словами, поранення у бійця досить серйозне і небезпечне. Відомості про перестрілку Бобровников отримав безпосереднього від одного з військовослужбовців, які брали участь у затриманні вантажу.

За його словами, хто саме відкривав вогонь - сепаратисти або ж українські військові, поки не встановлено. Співрозмовник журналіста запевняє, що це була не випадкова перестрілка. Ті, хто організував перевантаження, «виставили свої секрети». У справі безліч білих плям і не з'ясованих деталей, про які Боровников обіцяє дізнатися пізніше.

«З комбригом 30тки поки не говорив. Комбриг там міцний хлопець. Якщо хтось із своїх щось пекельне витворяє (був там один раз випадок з убивством громадянки на грунті ревнощів) - негайно здає в ВСП. Так що в адекватності і порядку сумніватися поки приводів не було», - запевняє журналіст.