неділю, березня 15

Путін зізнався, що після втечі Януковича був готовий використати ядерну зброю


Під час коментарів до фільму “Крим.
  Шлях на Батьківщину”, який транслюється в Росії, Президент Росії Володимир Путін заявив, що після втечі Януковича був готовий використати ядерну зброю.
 «Що ж стосується наших сил ядерного стримування, то вони і так завжди в стані повної бойової готовності», – заявив Путін. Намісник Кремля зазначив, що «холодна війна» закінчилася і потрібно уникати криз на кшталт Карибської, до того ж у подібних діях не було потреби. 
 Крім того, Путін розповів, навіщо в Криму були розгорнуті військові комплекси «Бастіон». «Бастіон» – це оборонний комплекс, який захищає берег, захищає територію. Він ні на кого не нападає, але це ефективна, сучасна, високоточна зброя. Поки такої зброї ні в кого немає. Це, мабуть, найефективніший береговий комплекс в світі на сьогоднішній день. Так, і в якийсь момент ми для того, щоб було зрозуміло, що Крим надійно захищений, перекинули туди ці берегові комплекси «Бастіон», – зазначив Путін.
 За його словами, комплекси спеціально були розгорнуті так, щоб їх було видно з моря. «Ми зробили з Криму фортецю. І з моря, і з суші», – підсумував Путін. Крім того, Путін вважає, що Янукович повинен був використати зброю на Майдані.


 Джерело: http://7days-ua.com/