неділю, березня 15

Рамзан Кадиров збирається тікати з Росії (ФОТО)



Марні спроби голови Чечні Рамзана Кадирова зв'язатися зі своїм покровителем, призвели до розуміння, що ситуація в Кремлі надто серйозна. 

У зв'язку з чим Кадиров шукає можливість терміново виїхати за межі Російської Федерації.
 Про можливу втечу Кадирова в Йорданію повідомляє видання Kavkaz Center, новину передає «Преса України». «З Йорданії повідомляють, що люди Кадирова у відчаї намагаються отримати гарантії ввезення на ПМЖ путінської собаки.
 Але чи випустять його з Москви?», - пише видання. Як повідомляють джерела інформ-ресурсу, голова Чечні вже кілька днів не може зв'язатися з Путіним. Він перебуває в сильній тривозі і паніці і всіляко намагається «розрулити» ситуацію з вбивством Нємцова, «обдзвонює всіх, кого тільки можливо, щоб переговорити з Путіним, але його не приймають». Відзначається, що прес-секретар Путіна Пєсков заявив Кадирову по телефону, що Путін хворіє і на даний момент не може його прийняти.
 Тим часом на деяких осіб з оточення Кадирова вже заведені кримінальні справи і всі чекають можливих арештів. При цьому теж оточення розцінює виданий напередодні Путіним Кадирову орден як «чорну мітку», хоча сам він цього поки що не розуміє. Витік інформації йде безпосередньо з близького кола спілкування голови Чечні і стрімко поширюється по всій Чеченській республіці. Поки ж у своєму Instagram Кадиров клянеться у вірності Путіну і обіцяє боротися «проти ворогів Росії» і «до смерті захищати Росію від ворогів».
 «Деякі коментатори вважають, що з блокованим Путіним ведуться переговори з добровільного відходу від влади під гарантії безпеки. Саме тому Кадиров не може зустрітися зі своїм покровителем. Також є дані про те, що з Кадировим вже провели бесіду» і попередили, щоб він не робив ніяких зайвих рухів, поки в Кремлі вирішується питання про владу», - пише Kavkaz Center.


 Джерело: https://www.blogger.com/