неділю, березня 15

Бойовиків буде розважати рокер Дядько Джо - вбивця і розчленитель (ФОТО)



Луганські бойовики випустили з в'язниці, яка знаходиться на окупованій території, небезпечного злочинця, який відбував термін за вбивство і розчленування кількох людей. 

Про це повідомляє донецький журналіст і блогер Денис Казанський, новину передає «Преса України».

Луганські бойовики дарують свободу найзапеклішим головорізам і вбивцям. Ті, у свою чергу, користуючись соціальними ліфтами, які утворилися завдяки війні, стрімко піднімаються на вершину «благородного товариства» терористичної «республіки».
 «Ця історія могла відбутися, звичайно, тільки в Луганську. Бойовики ЛНР випустили з в'язниці луганського рокера Дядька Джо, який в 2012 році вбив, розчленував і сховав у коробках з-під колонок двох людей», - пише Казанський. Згідно слів журналіста, випущений на свободу злочинець буде «відроджувати луганську рок-сцену». «Ось це я розумію - рок-н-рол!», - вигукує Казанський. Мова йде про відомого луганського рокера Андрія Єрмолова, відомого в Луганську під прізвиськом Дядько Джо, який був засуджений у 2012 році за подвійне вбивство.
 Єрмолов є власником луганського рок-клубу «У Дядька Джо», який був в минулому досить популярним місцем збору міських неформалів. Тепер же Єрмолов займається активним створенням «рок-сцени Новоросії». Як повідомляють джерела з його колишнього близького оточення «закрили його за трьома епізодами - шахрайство, підроблення документів та вбивство з приховуванням трупа (розчленовані трупи він сховав у коробки з-під музичних колонок, якіспустив в річку)».


Джерело: http://uapress.info/uk/