понеділок, липня 27

Литва з іронією відповіла московським брехунам: Путіну та тимчасовому голові Калінінграда


Те, що у гаранта РФ погані справи з історією та географією, загальновідомо. Тому не дивно, що він перебуваючи в Калінінграді бовкнув явну дурницю стосовно народонаселення сусідньої Литви. Віддуватися за шефа, виставляючи себе ще більшим дурнем, довелося губернатору Цуканову. Цуканов та Путін.
 Урок географії: ось ми, а навколо різні “німці” Оскільки ВВП обмежився «узагальненнями», стосовно того що населення в Литві майже не залишилося, невдячна роль кріпити цифрами зі «стелі» заяви Путіна, «відмазуючи» явне невігластво, випала місцевому губернатору.

Саме тому Цуканову і адресується відповідь литовців, зазначають Патріоти України. МЗС Литви в офіційній заяві відповів губернатору Калінінградської області, що він помилився при підрахунку населення держави Представники Міністерства закордонних справ Литви прокоментували слова тимчасово виконуючого обов’язки губернатора Калінінградської області Миколи Цуканова який раніше заявив, що в Литві “залишилося всього близько 1,4 мільйона жителів”.
 “За даними Департаменту статистики Литовської Республіки, на початку липня 2015 в Литві проживало більше 2900 тисяч жителів. Похибка в статистиуи, яку використовував губернатор Калінінградської області РФ пан М. Цуканов, зменшило кількість жителів Литви”всього” в два рази”, – повідомляє МЗС Литви. “Залишається сподіватися, що представляючи статистичні дані про економіку Калінінградській області РФ, губернатор не допускає таких непорозумінь”, – в’їдливо зазначається в повідомленні.


Нагадаємо заяву про те, що в Литві “залишилося всього близько 1,4 мільйона жителів” Цуканов сказав у бесіді з президентом Володимиром Путіним на зустрічі з організаторами та учасниками фестивалю Голосящий КіВіН, що проходив у Калінінграді 25 липня. 





Джерело: http://patrioty.org.ua/