четвер, червня 23

Bellingcat приготував сенсацію по збитому МН17 на Донбасі – DW

Експерти Bellingcat заявили, що готують сенсаційний звіт щодо авіакатастрофи Боїнга МН17 на Донбасі. Його планують опублікувати вже  в липні поточного року. Про це в інтерв'ю DW заявив засновник проекту Еліот Хіггінс.
Новину передає «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

Новий звіт вже майже готовий, його самі експерти називають сенсацією. Імовірно експерти дізнались нові подробиці запланованої російськими військовими операції, яка привела до страшної катастрофи влітку 2014 на Донбасі.

«Ми готуємо резюме, плануємо випустити його в середині липня. Там ми коротко зберемо все, що нам вдалося з'ясувати за ці два роки. Ми також консультувалися з експертами з різних галузей. Вони провели свій аналіз доказів, які ми зібрали. Тому в звіті будуть і їх коментарі», - резюмував Хіггінс.

За його словами, в даному звіті буде «кілька цікавих речей».

Як відомо, 3 травня Bellingcat опублікувала нову доповідь, в якому був встановлений номер ракетного комплексу Бук, з якого в липні 2014 року був збитий в небі над Донбасом малайзійський Боїнг рейс МН17.

Нагадаємо, на початку червня влада ФРН і представники правоохоронних органів Швейцарії вилучили секретні документи у детектива, який займався власним розслідуванням обставин трагедії малайзійського «Боїнга» на Донбасі.