четвер, червня 23

Тука повідомив про припинення роботи Алчевського металургійного комбінату

Колишній очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, а нині заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньопереміщених осіб Георгій Тука повідомив, що в Алчевську припинив роботу металургійний комбінат. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі.
Новину передає «Преса України». Сообщает http://uapress.info/

Георгій Тука повідомив, що напередодні в Алчевську, який наразі знаходиться в окупації проросійських бойовиків, припинив свою роботу. Окрім того, також перестав працювати комбінат у Дніпрі (колишній Дніпропетровськ).

«Зупинився Алчевський меткомбінат. Ура? За ним, як і передбачалось, зупинився комбінат у Дніпрі. Теж «ура»??? Скільки зупинилось суміжних фірм і компаній - не знаю. УРА!» - написав Тука.

До слова, «Алчевський металургійний комбінат» це одне з небагатьох підприємств із повним металургійним циклом, яке випускає товстий лист досить високої якості. Меткомбінат досі знаходиться під українською юрисдикцією.

Нагадаємо, що голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації  Георгій Тука заявив, що вчора, 22 червня, він вивчав звіт від Міжнародної організації з міграції щодо соціологічних досліджень вимушених переселенців і деякі дані змусили його неприємно здивуватись.